İsrafil Köse Sanat Dünyasını Yasa Boğdu

Magazin 10:08 | 22 Ağustos 2016

Emret Komutanım dizisiyle Türk halkının sevdiği oyunculardan biri haline gelen İsrafil Köse, geçirdiği trafik kazası sonucu hayata gözlerini yumdu.

Köse, geride bıraktığımız gün İstanbul Kadıköy’de bir motosiklet kazası geçirmişti. Kazada ağır yaralanan İsrafil Köse’ye ilk müdahale Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde yapılmıştı. Ardından Kartal Devlet Hastanesi’ne sevk edilen 46 yaşındaki İsrafil Köse ne yazık ki hayata tutunmayı başaramadı ve sabah saatlerine doğru hayatını kaybetti.

ACI HABERİ DOSTLARI DUYURDU

Ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından İsrafil Köse’nin vefat haberini böyle duyurdu.

null

null

null

İSRAFİL KÖSE KİMDİR?

20 Şubat 1970 yılında Artvin’de dünyaya gelen İsrafil Köse, üniversiteyi İstanbul’da okumuş ve İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünnden mezun olmuştur. 1987 yılında Belene dizisinde Emin rolü ile ekrana çıkan İsrafil Köse, özellikle Laz şivesi ile yaptığı rolleri ile tanınmıştır. Emret Komutanım dizisinde Laz Çavuş Cemal rolünü canlandıran İsrafil Köse, ”Sümela’nın Şifresi: Temel” ve ”Moskova’nın Şifresi: Temel” filmlerinde de rol aldı. İsrafil Köse, son olarak 2015 yılında “Şimdi onlar düşünsün” adlı yapımda rol almıştı.

Filmografisi

Şimdi Onlar Düşünsün (2015) Kamil

Oflu Hoca’nın Şifresi (2014) – Manav

Ya Sonra(2011)-Al Paçino

Hop Dedik Deli Dumrul(2011)-Dursun

Reis(2011)-İdris

Sümela’nın Şifresi: Temel(2011)-Cemil

İffet(2011)-Ersin

No Ofsayt(2009)-Ali Rıza

Gece Gündüz(2009)-Yöntem Ali

Avanak Kuzenler(2008)-Peştekül’ün Adamı

Babam Adam Olacak(2008)-Hamza

Doktorlar(2007)-Temel(2. Sezon)

Zoraki Koca(2007)-İzzet

OKS Anneleri(2007)-Himmet

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu(2006)

Emret Komutanım:Şah Mat(2006)-Laz Çavuş Cemal

Rıza(2006)

Yolda/Rüzgar Geri Getirse(2005)-Nuri

Emret Komutanım(2005)-Laz Çavuş Cemal

Şapkadan Babam Çıktı(2003)-Selman

Asayiş Berkemal(2002)

Pembe Patikler(2002)-Bekçi

Koltuk Sevdası(2001)

Nasıl Evde Kaldım(2001)-Adem

Dar Alanda Kısa Paslaşmalar(2000)-Lango

Evdeki Yabancı(2000)-Rıza

Eyvah Kızım Büyüdü(2000)-Rıza

Dedelerimi Evlendirirken(2000)

Yılan Hikayesi(1999) 1. Sezon

Şaşıfelek Çıkmazı(1996)

Oğlum Adam Olacak(1995)

Belene(1987)-Emin(2.Bölüm)